Relaxa el teu cos, ment i esperit amb un exclusiu massatge Hawaià de 75 minuts

quimiba_masaje
quimiba_masaje
quimiba
Valor Descompte Estalvi
90,00 € 61% 55,00 €
35,00 € Comprar

Temps restant per comprar

2020
12
30
0
0
0

Descripció

Deixa't seduir per un relaxant i exòtic massatge hawaià i descobreix els seus beneficis!

El massatge lomi & lomi és un massatge profund i rítmic que mitjançant les mans i els avantbraços, els  colzes i els punys produeix uns moviments harmònics de forma ferma i agradable. Lomi & Lomi relaxa el sistema nerviós, augmenta la circulació i crea un sentit tangible de benestar.

És molt aconsellable per mantenir la salut i alleugerir el dolor de les lesions i malalties debilitants, sent un dels massatges més demandants del moment.

En el massatge Hawaià les sensacions són molt més importants que el treball purament muscular. Dins la filosofia Huna, tots formem part de la font universal d’energia, i tota malaltia o dolència són bloquejos de dita energia. Amb aquesta intenció, el massatge Hawaià o Lomi-Lomi flueix sobre el cos com les onades del mar, amb moviments suaus, rítmics i profunds. Com que incideix sobre múltiples punts sensibles del cos, el massatge lomi lomi nui, aconsegueix que el cervell es deixi endur pel seu ritme, retornant-nos a la nostra autèntica natura.

El massatge Hawaià té una durada de 75 minuts.

Compra ja el teu val per mimar-te o per obsequiar a qui més estimes! 

Informació COVID-19: A QUIMIBA hem preparat les nostres instal·lacions i modificat els nostres protocols en adaptació a la situació actual. Disposem de material de protecció individual tant pel personal com pels usuaris i material d'un sol ús per les sessions, higienitzem les nostres instal·lacions escrupolosament entre cada sessió, i hem reduït el nombre de serveis per poder seguir tenint cura de tu en les millors condicions.

Quimiba és una iniciativa que proposa un apropament seriós a les teràpies tradicionals. Quimiba va néixer a principis dels noranta i des de llavors ha ampliat la seva oferta professional amb massatges facials, reflexologia podal, massatge esportiu, terapèutic i sessions de massatge tailandès.

Condicions

  • Compra tants com necessitis. Regala salut i benestar.
  • Imprescindible portar el val imprès.
  • Reserva un cop comprat el val per wattsap o per telèfon al 637.062.533.
  • Horari del negoci: de dilluns a divendres de 9:30h a 21h.
  • Per canvis o cancel·lacions avisar amb 12 hores d'antelació.
  • Caducitat del val: 30 de desembre del 2020.

Adreça

c( del Pla de Salt, núm.1 (Estètica Bioestètic), 17190 Salt www.quimiba.com