Cuida i millora la teva salut amb la Teràpia integrativa Ment-Cos amb Josep Maria Guillén més llibre de regal

josep_maria_guillem
josep_maria_guillem
Guillen_Llado
Valor Descompte Estalvi
57,90 € 31% 18,00 €
39,90 € Comprar

Temps restant per comprar

2020
12
31
0
0
0

Descripció

Cuida i millora la teva salut de manera amb la Teràpia integrativa Ment-Cos + el llibre EL quinto Cerebro de Josep Maria Guillén. 

Ment i cos s'influeixen mútuament. No obstant això, els coneixements actuals estan evidenciant un major domini de la ment sobre el cos que no del cos sobre la ment. En aquest sentit, la psiconeuroinmunoendocrinología està aportant evidències científiques clares. D'aquí ve que s'estiguin constatant cada vegada més els beneficiosos efectes sobre la salut i el benestar d'unes certes tècniques psicològiques i emocionals, molt especialment sobre aquells trastorns que el seu origen és psicològic, però que es manifesten físicament, com ocorre en el cas dels trastorns psicosomàtics.

L'aplicació conjunta i estratègica dels coneixements empíricament contrastats en el camp de la psicologia i la naturopatía, aconsegueixen una sinergía terapèutica més profunda i duradora. Aplicada amb objectivitat, rigor i seguretat, la psiconaturopatía és una eina natural ideal per a ajudar a aconseguir l'harmonització ment-cos. No obstant això, cal tenir molt en compte que cada cas i cada persona són diferents i, per consegüent, solament una avaluació personalitzada pot revelar la seva idoneïtat i les possibilitats reals de millora o recuperació.

En què consisteix?:

Consulta personal privada de 60 minuts, amb Josep Maria Guillén, psicòleg sanitari, psicopatòleg clínic i terapeuta natural, expert en trastorns psicosomàtics i alta sensibilitat.

En el mateix acte s'entrega, signat i dedicat, un exemplar del llibre El quinto cerebro, del que és autor.

Compra ja el teu val per aprofitar aquest descompte i suma punts que es transformaran en diners per les teves properes compres!

 

Registre sanitari núm.:  E08566808.

Condicions

  • Compra tants com necessitis. Regala benestar.
  • Imprescindible portar el val imprès.
  • Reservar amb antelació després de la compra del val. Telèfon: 675 507 901.
  • Caducitat: 6 mesos des de l'inici del curs.

Adreça

c/ Santa Eugenia, 85 (ISEP CLINIC) 1º1ª, 17006 GIRONA https://www.josemariaguillen.com